celebration is in order

tentan är färdig skriven, inlämning imorgon vilket troligen kommer firas imorgon kväll! så här har jag pluggat idag. med potter boken framme, ett glas juice på högra sidan och facebook bara för att.


nu ska jag ta och lägga mig i sängen och läsa The Host. har en massa böcker att läsa nu, utöver kurslitteraturen. i lördags var jag nämligen på bokmässan! köpte sex stycken böcker och fick en massa ny kunskap av alla föreläsningar på internationella torgets båda scener! lyckades faktiskt få en bild den sista timmen jag var där och kom på "men jag kanske ska ta någon bild för att minnas detta..." och detta var vad jag fick fram. och tänk efter, detta är bara en hall. det fanns många andra!

 

Sleep well my friends,
Emily


"say something that sounds pornography"

lund är härligt. men det tycker nog alla. förra veckan lämnades vår första uppgift in. får reda på om vi klarade det denna veckan. just nu håller jag på med en ny uppgift, som jag inte gillar. ekonomisk historia. suck. visst, det är intressant om man läser det någon gång sådär. men att sitta och skriva ett arbete där man inte ens vet vad man ska skriva. inte lika kul. imorgon ska jag dock på studydate med en i klassen, så jag ska nog allt klara denna uppgiften. annars är det väl bara att göra om?

suvi, en i min klass, skickade några bilder från korridorrsfesten jag var på i lördags. (en påminde mig om bert riktigt mycket, men han är inte på bild!) där var dock inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara. haha. men det var en trevlig kväll. :)

 

Hope you are enjoying whatever you are doing,

Emily

 


tea. bed. movie. big blanket: perfect.

dagen har varit så bra att det inte gör något att jag är hemma ikväll. skulle egentligen ut. men huvudvärken, tröttheten och kylan gör att jag stannar hemma i sängen och ser august rush. jag börjar bli förkyld! går hellre ut imorgon eller övermorgon med 100% energi än idag med 50%.. det är väl rätt?

the tea is ready!


enjoy your evening,
Emily


good times

dålig uppdatering. i know. men vill bara kika in och säga att det är en bra dag idag. allt har gått fint.

Jag trivs verkligen i den nya klassen på (snart) 95 pers. Dock ser jag nya ansikten varje dag tror jag. Men jag gillar de jag umgås med. Det är så man längtar till lektionerna bara för vi har de så sällan. Hur bra är inte det? Idag hade vi vårt första seminarie men det gick bra. Som vanligt pratar jag mycket i smågrupper men håller tyst när vi ska presentera det framför alla andra. Inombords vet jag vad jag ska säga. Men att öppna munnen tar ett tag..

Därefter blev det plugg mittemot och sedan stack jag och en annan till SSK för att skriva in mig! Bra jobbat. Sen gick vi med en större grupp för att hitta ett matställe. Men för andra gången gick vi till en nation och kom dit alldeles för sent.. Det blev till slut Thai i saluhallen som vi satte oss i solen på mårtenstorget och käkade. VARMT. Solen stekte. Därefter drog jag och tre andra till bokhandeln vid Eden för att kolla en sak. Sen var det hemåt.  I eftermiddag blir det Ikea med familjen och ikväll dras det ut till nation!

Hoppas ni har det bra,
Emily

första skoldagen

igår var första dagen på universitetet och jag tror inte den hade kunnat vara bättre. alla var nervösa. speciellt jag. saker som att presentera sig inför hela klassen (cirka åttio pers tror jag), var man självklart tvungen att göra. men alla har glömt det nu. och jag kommer inte ens ihåg vad jag sa! eftersom vi inte hade någon inspark/nollning så tog några tjejer i klassen insatsen och bestämmde att vi skulle träffas på kvällen och lära känna varandra. jag tror detta blir bra. nu ska jag snart iväg på andra dagen i skolan och sedan ska klassen ut på picnic.

Emily

RSS 2.0