historien om en tröja

msn för fem minuter sedan:

emily! säger:
för ett tag sedan - typ en månad sen eller nåt. lite mer kanske. så köpte jag en jättefin bolero/cardigan från VILA. första dagen, eller nej, andra dagen var det nog. när jag var på min första sittning. så hade jag på mig den (köpte den för att ha den där) och på vägen till mellan-festen så känner jag hur något slår ner på min vänstra axel. jag tittar och ser hur en blå äcklig sörja är på armen. jag tar av mig tröjan och tycker det ser ut som blåbär. men det var troligen bär från trädet jag tyvärr gick under.

iaf. jag har saknat denna tröja väldigt länge. och den gick inte att få ren, så min mamma fick slänga den.  och varje dag ha rjag tänkt "den där tröjan hade suttit perfekt just nu". och en kväll, för en vecka sedan - fick jag bara en såndär konstig längtan efter den. jag riktigt riktigt saknade den. oc hajg hade bara haft den 2 ggr! så jag menar... we were meant to be.

Eve säger:
awwww
vilken historia!

emily! säger:
iaf, så i lördags behövde jag något rött att ha på mig på en fest. så var mamma och pappa i lund, så jag bara "kan vi sticka till nova? jag mååååste ha något rött!" så in på vila hittade jag en röd bolero... och sen... tittade jag mot en hängare och såg den där. min tröja!! jag hittade snabbt min storlek och kände att jag var världens lyckligaste.  så jag köpte den!!
och nu sitter jag här med den på mig.


och vet ni vad? eve's mamma vet att kenza stavar sitt namn med z:a! ... om ni vill ha lite trevlig info. might be good to know!

Kommentarer
Postat av: Jennilie

Sv: Hihi okej =)

2009-10-30 @ 15:47:29
URL: http://dayswithjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0