hogwarts. death eaters. horcruxes. dumbledore.


förberedelse inför filmen

You definitely can't miss this!

Kommer ni ihåg när jag skrev om The Hillywood Show? Ni känner säkert igen deras parodi på Twilight. Kolla inlägget här.  Idag märkte jag att de kommit med en ny parodi, fast på Dark Knight. Och detta är ingen parodi som helst. Denna är... grym. Feauturing Lady Gaga's Pokerface och Britney Spears' Circus, har the Hillywood Show nu kommit med Dark Knight parodin. Enjoy!

www.thehillywoodshow.com

'Dark Knight' by "The Hillywood Show" from The Hillywood Show on Vimeo.

what a pretty house you have miss

igår var det inflyttningsfest hos eve, och till det följer lite bilder...


hon med det nya huset. snygging!
bella said to jake: did you know, you’re sort of beautiful?

and i cant agree more.

kom nyss hem från en trevlig kväll hos angelica, och kolla vad jag ser när jag öppnar upp alla mina vanliga 'måste kolla vad som hänt' hemsidor. är det inte bara helt ... underbart?  jag längtar så fruktansvärt mycket. för i mina åsikter. är new moon bäst. november... snart?


I saw that—I can see in your eyes what it does to you when I say their name.Yeah, I’ll always be your friend. No matter what you love.sol. värme. smälter.

vilken värme! jag tror jag smälter. ligger ute i solen nu med laptopen under en stol. jag vill inte att den ska få för mycket sol. den är redan så fin. men jag har inte mage att ligga inne när solen är så vacker idag. så jag får helt enkelt ligga ute. och jag har redan läst fem kapitel av harry potter idag så jag känner inte att jag klarar av mycket mer just nu. därför fick datorn vara min vän.

ikväll ska jag dra till angelica, min vän från sommarjobbet förra året. vi ska äta god mat, se film och bara ha kul. ser fram emot det! :) imorgon drar jag och hanna till malmö för shopping och transformers. hurraay!  på torsdag förmiddag ska jag hjälpa mormor och på eftermiddagen drar jag och mamma till lund för att se a live performence from london på en biograf där. helen mirren är med och dominic cooper!! han som spelade den ursnygge killen i mamma mia! och inte någon av papporna, utan han som ska gifta sig med sophie. han som hette sky. hihi. sedan på fredag är det inflyttningsfest hos eve!

nu är det väl snart dags att vända på sig. ses i solen!


midsommar och totalt 608 bilder.

midsommarafton firades hos hanna med goda vänner och min systemkamera. sammanlagt togs det 608 bilder, men efter jag rensade var det vara 439 kvar. my favorite thing is being with my buds!

let me share some pics...student '09. fallskärm. fadderbarn.


för jag har tagit studenten i det blöta regnet!  och nu tre dagar senare ligger jag hemma med en förkylning. men allt jag kan säga är: det var allt värt det!

btw, vet ni vad?  jag ska hoppa fallskärm!!!  och  vi har fått vårat fadderbarn som bor i en barnby i Gambia. Två år och underbart söt.


the greatest thing is just to love...

Days turned into weeks. Weeks turned into months. And then, one not so very special day I went to my typewriter, I sat down and I wrote our story. A story about a time. A story about a place. A story about the people. But above all things, a story about love. A love that will live forever.


who knew it could be like that

nämen oj. titta vad som hände med bloggen. jag har gjort en ny header, ny sidotext och ändrat bakgrundsfärg. att gå från en stark orange färg med min fina födelsedagsblomma från mormor och morfar ändrade jag nu till ett ljusgrått tema där det är ros på i dålig skärpa. och mitt namn, i stor storlek. jag gillar den för att den är klassisk, enkel och ren. texten i sidan är väl ganska klockren, who's with me on that? ...   något ni (de där två läsarna jag har; hanna och lie) tycker jag bör ändra på? självklart tycker ni inte det. allt jag gör är perfekt. blahblah. i was only joking. to much?

have a lovley night,


the bloodsuckers or the dogs

Jag och hanna förstör twitter med våra vilken kille är bäst i twilight. the bloodsuckers eller the dogs? hon står på the bloodsuckers sida förtillfället, jag står på de hetas sida. men det är ju bara tillfället. alla vet ju att jag älskar jasper och emmett! vi övar på argument och hur man ska vara i en debatt. It's all so serious. Nu verkar emelie också komma in. Undra vilken sida hon är på..

Har du twitter så följ mig: http://twitter.com/emsann
Hanna heter Hrosengren och lie heter hejemelie.What side are you on?
all hail nph!

Har jag någonsin nämnt Dr. Horribles Sing Along Blog? Det är en liten musikal webserie på tre avsnitt och är totally awesome. Neil Patrick Harris är en... stjärna! Jag fullständigt älskar honom har jag kommit på. Allt han gör är grymt! Och har ni tid över. Kolla när han är hos Ellen Degeneres (rättstavat?) också! Det är underbart. All hail NPH!


Här är avsnitt ett, del ett. resten kan ni nog hittar själva.

nu ska jag kolla in massa NPH videos på youtube. han var host på SNL (saturday night live) för någon månad sen. det avsnittet var bra. btw, alla har väl sett how i met your mother? GRYMT. eller ska jag säga - awesooooome!
fler dagar som denna

idag har varit en underbart härlig dag. 25grader ute! Jag har längtat efter en sådan dag. Dagen började helt perfekt med NM trailern. Sedan träffade jag Emmie och gick lite på stan. Hittade en ny bikini som jag perfekt nog fick användning av hemma hos emmie där vi låg och solade, hoppade studsmatta och skrattade hela eftermiddagen lång. vi var till och med duktiga och körde till soptippen och gjorde våra föräldrar glada genom att slänga lite skräp! hade en underbar dag med emmie idag. härligt. och på kvällen får man besök av en liten nerd som kallas bet som behövde låna duschen. fler sådana här dagar, tack!
 

bild(er) sen juni förra året

och visst ja, det är ju sommar nu!life, love, meaning...

jag är chockad. jag är amazed. jag är helt underbart glad. i natt kom första trailern till new moon ut. jag ställde klockan på sju i morse (hon är tjugo i sju nu). men vaknade redan halv sex och funderade på att gå upp. men nej, somnade igen och drömde om trailern. min första dröm visade sig att new moon trailern skulle vara bra. trodde jag. men visade sig att den var mycket bättre än okej! den andra - oj så b.
men här är den. jag tror den är bättre än twilight. eller nej. jag vet att den kommer bli bättre än twilight. helt totally amazing. iiih.
fattar ni min glädje? fattar ni?!

RSS 2.0