blå med en touch av summer-feeling

bloggen har fått ett nytt utseende. den andra var lite grå. denna är mer blå. i get the summer-feeling.  en liten update på händelser i livet är väl att det var väldigt många som sökte in till utbildningen jag sökte till i första hand. hoppet känns väl inte riktigt bra. men har börjat förbereda mig för att nu få bo och läsa i malmö. beslutet får jag reda på nästa vecka. det är väl bara att hålla tummarna!  annars välkomnar jag (glatt?) sveriges tredje största stad till min utbildningsstad. men det bör inte bli så hemskt. man får helt enkelt göra det bästa av det, försöka iaf.

mina söta vänner lie och eve har dragit till hultan i en vecka. may the best be with them!  hoppas de kommer hem glada och oskadda! men enligt lie gick fösta natten bra. men som jag sa, edward och jake vaktar ju över dem. eller...?     wake up from this dream of yours.   det har blivit lite sådär internt att dra in twi i allt nu för tiden. både med lie och med hanna. det är sjukt verkligen. och nu kom 'let me sign' på itunes. faith or what.

kollade igenom lite bilder igår och hittade alla mina ikoner jag sparade på innan. ett tag var jag helt galen i dem och hade mina speciella sidor som jag alltid kollade in, tänkte lägga upp några bara för de är så himla coola. och små. jag har inte gjort någon av de.och jag som skulle hålla det kort. har inte ens gått igenom en tredjedel av alla album! kom bara till d. och där hoppade jag ändå över några titlar. fortsätta imorgon? kan iallafall säga att lost och supernatural var mina stora favoriter. och jag måste klappa mig själv på ryggen för jag är så ordningssam på datorn! i de olika titlarna ligger (som exempel) lost; vi har mappen aaLost (aa för att de skulle ligga överst), inne i den mappen finns mapparna kate, sawyer, the boys, the girls och text. jag vet exakt var jag ska kolla för vilka ikoner jag vill ha! hur bra är inte jag? nu är klockan ett, nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag sova!

 


Kommentarer
Postat av: ' FATMA

coola ikoner ^^

2009-07-14 @ 15:15:24
URL: http://fatmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0