see ya on the highway!

bild från februari 2008

idag, den 28 januari 2009, klockan 09.32 fick jag reda på att jag fått mitt körkort. jag klarade helt enkelt uppkörningen! nu kan jag själv köra ut till kompisarna på landet utan att föräldrarna måste köra en. härligt!

om tio minuter ska jag köra ut och hämta mamma på jobbet, sen ska vi hem, äta, och sen ska jag köra till trelleborg - därefter lund. som jag skrev på bdb - wish me good luck. eller visst nä, det behöver jag ju inte! jag kan med bevis visa att jag kan köra! see ya on the highway!

JAG HAR KÖRKORT!


our knight, our gay cowboy, our heath ledger.

hur känns det när hjärtat stannar? när kroppen slutar att fungera? när det inte kommer ut någon luft från kroppen. när lungorna inte fylls med syre. när allt bara är stilla.. hur känns det? gör det ont? är det en härlig känsla?
För ett år sedan slutade Heath Ledgers hjärta fungera. Led han? eller var det bara skönt att alla känslor försvann? vad var det sista han tänkte på? hur mådde han de sista timmarna av hans liv? han slutade att fungera. och här står du och jag. kvar på jorden. hans hjärta stannade. hans kropp försvann. men han finns kvar, i våra pulserande hjärtan.
REST IN PEACE
our
HEATH LEDGER
this is how i feel

Teoriprov - check. Jag gjorde det. Jag klarade verkligen det. 60 av 65. Och jag som trodde jag inte skulle klara det. But I did it. Finally! Ingen mer teori. Nu är det bara uppkörningen (dot dot dot).

Jag har sådan konstig känsla i kroppen. Som jag förklarade för emmie: det är som om jag är i ett stort svart rum inombords och storbölar/skriker tills jag inte kan andas, men samtidigt är det som om jag skuttar runt på en sommaräng i fin klänning och en massa ljusa färger. Låter det konstigt? Det tycker jag. Men jag tror nog jag vet vad det beror på. Jag borde vara glad, för allt. För livet. För att jag klarade teoriprovet. För mina vänner. Verkligen för allt. Sedan är jag ledsen för att det är denna tiden på året, för imorgon, var det ett år sedan Heath Ledgers hjärta slog för sista gången. Sedan smsade emmie och berättade att älskade Pepsi skulle fyllt tolv idag. Och då kom vi att prata om Snurre. Usch, det blev bara för mycket.

Jag skriker inombords. Jag skrattar inombords. Men jag älskar verkligen livet. Jag ska ta vara på varje dag. Varje timme. Varje minut. Varje sekund. För livet är allt för kort. Tack alla som gjort mitt liv till vad det är! Tack till er som kommer fortsätta göra mitt liv så bra som det är!
snabb uppdatering bara.

igår skapade jag en ny header, det blev än en gång; bilder från älskade new york. times square i detta fallet, färgerna blev i rosa riktning, för det matchar tröjan jag har på mig. är inte hundra procent nöjd med den, men jag tyckte den var bättre än walking in a winter wonderland...

Idag började skolan, sista terminen! Herregud, jag kan inte förstå det. I helgen händer en massa, vet inte hur jag ska hinna med allt. Har viktigt plugg på gång också. Det är typiskt, att när man väl har en viktig sak, då ska allt komma. Aja, jag gillar när det händer något. Så det ska bli kul! Detta året har jag börjat om på nytt. Nya tag i skolan. Nya tag i livet. Nya tag överallt. Let's get this party started.Vet inte varför, men jag känner mig glad just nu, with life. Thrilled. Yeay!what a stupid lamb

Who's afraid of the big bad wolf?  precis som alla andra är jag också lite beroende av twilight. vad ska jag säga? det är en underbar story, böckerna är bäst. filmen får duga. jag håller nu på med sista boken, för andra gången. tror ni jag kommer läsa om allt igen efter jag är klar, igen? let's see. kan jag leva utan att vara i bellas värld? jag och lie har heta snack på msn om twilight världen. snart är det nog rehab för oss båda.

ja, ni tycker säkert inte det är så intressant att läsa om våra msn snack. och ni behöver inte läsa. men det är lite internt. och kul. för oss.
i'm the black text. lie is the red colour.


men jag sticker faktiskt ut lite. för jag är inte så förtjust i robert som alla är. jackson dock. och kellan.
edward, han är ju alltid underbar. nu snackar jag om rob. inte edward. you know IRL.

"after all the thousand times I've told you I love you, how could you let one word break your faith in me?"
- Edward


Do you have the same feelings? Do Edward dazzle you too?

tjugohundranio

Välkommen till världen tjugohundranio. Mitt "nyårslöfte" var att göra 2008 bättre än 2007 och det har jag hållit! Det har hänt så mycket i år, jag och min älskade mamma drog till New York, vilket var det bästa på året. Vi blev båda förälskade. Jag flyttade för första gången, en massa innebandy, plain white t's, modevisningsredovisning med hanna, stockholm med bet, james blunt och mitt älskade sommarjobb där jag träffade några underbara vänner.

Några nyårslöften, som att inte äta godis eller något, det funkar inte på mig, så jag skippar allt det där. Men, som vanligt, ska jag göra 2009 bättre än 2008! Det kommer bli svårt känns det som just nu. Men det ska nog gå, vi har faktiskt studenttiderna, och lund! Läste igenom vad jag skrev förra året på bloggen: Tänkte nyss på en sak - nästa år, när jag kanske sitter här och skriver om 2008, då går jag i trean. Har endast en termin kvar. Och wow, nu sitter jag verkligen här. En termin kvar.

Nu ska jag fortsätta dricka varmt te, äta halstabletter och ta fler filtar om mig. Jag är sjuk. Igen.

HAPPY 2009!!

RSS 2.0