it paid of

Alla dessa timmar som spenderats på plugg har lönats sig. Hade utvecklingssamtal idag och det såg mycket bra ut! Jag är stolt över mig själv. Så, plugga på - det lönar sig i längden!
 

gammal bild från tiden då jag läste matte


btw, innan jag "avslutar" - ni MÅSTE se denna videon. Världens roligaste parodi på Twilight (efter Hot N' Cold)

 


i've got it in my hands


nu är den köpt. och det var nästan som jag önskade. jag gick in på elgiganten, letade, letade och letade. hittade inte den. fick fråga och de hade inte ens lagt ut den än! jag var den första på elgiganten i ystad som köpte den - status. nu är jag överlycklig och väldigt nära på att sätta in den i dvdn. men nej! på fredag ska jag och lie göra det tillsammans! hanna har ju redan fuskat.  hallelujah! min dag är gjord!  nu ska jag fortsätta lyssna på twilight soundtrack. hihi.
jag ber lite om ursäkt för hur det blivit massa twilight nu.

scream out the frustration

AAAAAAAAAAH!!!

tack. behövde skrika.

goa pågar gör dagenjag har inget bättre för mig, och jag menar allvar. jag är så fruktasvärt trött och uttråkad. vad finns det att göra? jag har läst klart breaking dawn, eller har faktiskt ett kapitel kvar, men vill inte läsa klart... jag har inga läxor, eller okej, lite läxor men det orkar jag inte med nu. inget viktigt iheller. det skjuter vi fram. inget kul att kolla på. har redan sett the hills, the city och alla made avsnitt på mtv.com. men hur kul är det. idag har jag tröstätigt en hel påse sura nappar från haribo och jag gör bara meningslösa saker. jag kommer ihåg hur jag skrev för något blogginlägg sedan hur jag var stolt över mig själv för jag gjorde effektiva saker. well, thats not the point. jag orkar bara inte göra något för det finns inget att göra. uttråkad much? jag kan nog skriva flera tusen rader om hur uttråkad jag är. kanske det är ett sätt att underhålla mig själv? det är som att ge en brunette ett papper där det står vänd på båda sidorna. och ja, jag kör brunette skämt. för jag tkr synd om rosalie... ni har väl läst breaking dawn? ..

oh, imorgon ska jag sticka till elgiganten och köpa twilight dvdn. hallelujah! 99kr ska den kosta enligt deras hemsida och ska bli skönt att gå in i butiken, se filmen och bara... le. ja, sådan är jag. sen ska jag gå ut ur affären och troligen va den lycklaste personen för den sekunden. btw, jag får inte se filmen innan första maj. då ska jag lie, hanna och några andra se den tillsammans! twilightkväll! such nerds, i know... i just love it.

meningslöst, men iallafall; have a nice day!tårarna har fallit

Här sitter jag. Säker i mitt egna rum där jag har både säng, fåtölj, skrivbord, dator, bokhylla och garderob. Här sitter jag och skriver om något som händer på andra sidan av jorden. Darfurkonflikten. Jag sitter här och läser om alla dessa hemskheter och jag kan inte göra ett skit. Jag kan bara sitta här, läsa om det och tycka synd om de. Jag vet inte hur många gånger tårar fallit då jag jobbat med arbetet. Det är sjukt. Det känns sjukt och hemskt och jag hittar inte ens ord för det. Jag oroar mig för om jag kommer få ett VG på min uppsats, och barnen i Darfur oroar sig för om de kommer leva ännu en dag. Ifall de kanske får en dag utan en våldtäkt. Ifall de kanske inte förlorar någon de känner idag. Ifall de kanske har mat att leva några dagar till.

och här sitter jag.

oh my wolves!

jag älskar twilight. riktigt mycket. men jag visar kanske inte det så bra, vill inte ha en blogg med massa twilight saker... iallafall, kan inte undvika att lägga ut denna bilden på fyra av vargarna från new moon som kommer ut i november. i was blown away. jag älskar det! Alex (längst till vänster) är perfekt för rollen som bråkiga Paul! Han som spelar Sam (längst fram) anser jag perfekt som the Alpha, ledaren. Och han längst bak ska spela Jared, helt okej, hade faktiskt inga föreväntningar på honom. Men skådespelaren till Embry, längst till höger, nja. Osäkert.

But jeez, this made me happy!
friday.

I fredags hade jag en väldigt tevlig kväll. Det var förfest hos sigrid och sedan innan halv tolv gick vi till barabar, vem orkar betala? inte jag. sedan dansade jag och eve ensamma på dansgolvet. var är alla?.. mycket trevlig kväll, tacktack! eve har inte skickat bilderna än, men här är en från kvällen;vid tolv kommer jessika och då ska vi åka inlines och spela bandy. sen är det innebandyträning för mig vid halv två - två. det är sjukt, men om två månader har jag tagit studenten. händer mycket inom de närmsta veckorna. och sånt gillas!


peace out,
stolt. proud.

jag måste bara skriva och säga hur stolt jag är över mig själv. idag har jag varit riktigt effektiv! jag har varit i skolan och när jag kom hem bakade jag scones. på de hade jag hallonmarmelad, det påminde mig om en tid då jag var i oxford tre veckor med sara och satt på café rose och åt scones och drack te med hela sts-klassen [kolla bild nedanför]. härligt!  efter sconesen och lite eclipse läsning så började jag på mitt religionsarbete. jag tog även några foto till mediekunskapen imorgon när jag försöker sjunga med en hårborste *host*. undra hur bra det blev? hehe. på kvällen drog jag och mamma ut och sprang! fick till och med åka inlines hem från slingan. såå härligt!


me on the right
love is a strong word

jag måste bara säga att jag älskar mina vänner, riktigt riktigt mycket och jag vet inte om jag har sagt det. men ni hör det härifrån; i seriously love you guys. thanks!


nu ska jag sätta igång och göra en ny layout!
lots of loove,


a very small update...

förra veckan, början av april, var jag och mamma i stockholm, där även mormor och morfar befann sig. det var väldigt trevligt med fint väder och söta killar. sedan dess har inte så mycket hänt. i veckan hade jag picknick med några underbara tjejer och idag hade jag det lite mysigt i småbåtshamnen med eveliina. borde skriva mer. men det kommer senare i veckan. trust me. oh, ikväll är det HSM singstar hos hanna med vämpen lie där!

btw, kolla in hannas blogg! hon har tävling pågång!! hennes blogg har verkligen tagit fart, fått hem saker att recensera och allt! riktigt kul! hurray for hannisen!

GLAD PÅSK!
och jag ska försöka ändra layout snart. färg? förslag?

RSS 2.0