Uppdrag Barn

Det finns så mycket man kan göra för att hjälpa barn i andra länder, och många saker är väldigt enkla. Vattenfall skänker 20kr per bloggare som lägger in en länk till Uppdrag Barn. Gör du samma!lets talk dreams

Det är konstigt hur man ena natten drömmer en underbar dröm och natten efter får man obehaglig...

Det var i går natt jag drömde om att Daniela skulle ha en stor fest på våran skola och bandet som skulle uppträda var Plain White T's = underbart! Efter att de spelat smög jag mig förbi alla och in till lokalen där de höll till när de inte spelade. De var verkligen häftiga människor. Eftersom Tim, gitarristen har härliga armmuskler, vilket jag och Emmie märkte när vi såg de live i Augusti, så drömde jag att jag tog på allas muskler, wow säger jag bara. Vi tog några roliga gruppbilder allihopa och hade en grym tid! Kändes verkligen verklig... TA MIG TILLBAKA! Let me dream again!

Tim, med de snygga armmusklerna ;)

Sen i natt, usch. Började med att jag gick in i trädgården på huset som jag bor i, en nyinflyttad granne kom och frågade om han kunde få komma in och kolla runt lite, han var nyfiken på hur vi hade gjort med vårat hus (eftersom alla hus ser likadana ut på utsidan, och mycket är likadant på insidan). Jag hade  sett honom många gånger innan runt omkring och sa därför att han självklart kunde komma in, han såg så trevlig ut också.

Han undrade om jag skulle ringa min mamma och fråga om det var okej först, och det gjorde jag med ett leende. Mamma tyckte inte det var en bra idé och att jag inte skulle låta han komma in om inte någon annan vuxen var där. Oturligt nog stod han redan inne i huset och jag sa snällt att han skulle gå igen och komma tillbaka någon annan dag, för min mamma gillade inte det. Han stod kvar och jag sa snällt till mamma att han inte gick. Kommer inte riktigt ihåg vad som hände sen men jag gick därifrån och lämnade huset till honom, jag vågade inte göra något. Jag gick ner till stora gräsmattan utanför vårat hus och såg honom inne i huset.

Jag ringde mamma igen och hon svarade att jag skulle springa därifrån, sen såg jag mamma inne i huset, hennes röst blev svagare, som om hon fått ett lungnande medel och somnade till. Jag skrek och sprang in till grannen mitt emot. De tog emot mig men sen märkte jag att mannen förföljde mig. Så jag gömde mig inne i huset och ringde polisen, "det är någon i mitt hus som har tagit min mamma! och nu står han utanför ett annat hus som jag gömmer mig i" och samtidigt kom det en massa skitungar med baseboll klubbor och pistoler utanför huset och glodde på mig, jag berättade det för polisen som inte riktigt trodde mig, tror jag, men jag lät seriös och skrek att de snart skulle döda mig and shit. Helt plötsligt var vi ute på parkeringsplatsen, jag och de där jobbiga ungarna. Men då kom räddningen, polisen! Först en motorcykel och sen var hela styrkan där kändes det som. De tog ungarna, även om vissa hann därifrån. De tog mannen som jag först trodde var min nya granne. Men märkte snabbt att det inte var honom och att de förväxlat de. (spännande..)

Poliserna stack därifrån och lämnade mig (och någon annan) ensamma med de två personerna de först grep. De var med i gänget och jag försökte göra så de inte stack igen, jag slog lite på de och försökte göra de medvetlösa, men det var inte så enkelt som det ser ut i filmer... Sen var jag på rymmen från the creepy man och hans followers, de dumma ungarna. Jag sprang genom husen och efter några timmar smet jag in i ett hus och hoppades på att kunna gömma mig där utan att någon såg. När jag gick in i huset och kom en bit in såg jag en äcklig man som var lite... konstig, påminner mig om en film, men vet inte vilken. Typ... ja, vet inte, men han var really creepy. Oturligt nog såg han mig och jag sprang därifrån, sen vaknade jag... äntligen.

Hoppas det inte var för jobbigt att läsa, haha.
Kommentera gärna och berätta om någon dröm ni kommer ihåg!
Flyttning på gång!

Nu är vi igång med att flytta!

elfte september
vila i frid, alla som dog på den här platsen, på den här dagen för sju år sedan,
mina tankar är med er och eran familj.


trodde aldrig det skulle vara så jobbigt att stå där world trade center en gång stod. tankar, minnen, förluster, hemskheter - sådant får inte inträffa igen!

förlåt, fest & skratt (summering av innehållet)

Jag gjorde en dum sak, tror jag. Vet egentligen inte varför det var dumt att jag sa det. Men det känns så. Gillar inte skitsnack, om det nu var det. Så jag tyckte det var lika bra att säga det vi diskuterade. Personen blev väldigt ledsen, och jag mår självklart dåligt över det. Jag har sagt förlåt tusen gånger... Så, ännu en gång, förlåt, även om jag faktiskt inte gjorde något större fel, eller?

Helgen har blivit att vara uppe till halv 3 - halv 4 varje natt. Började i fredags när jag, Jessika, Sandra och Lisbeth gick från Jessikas lägenhet till parken för ett back to school party där typ bara ettor och tvåor var. Vi mötte upp några andra på vägen dit och sen dansade vi hela natten lång. Vid halv två gick vi till burger king för efterfest, och sen var mina ben helt slut.
Lördagen var det 18års tjejkväll hos Emmie som fyllde arton den 27 Augusti, var mysigt med bara sju personer. Jag, Jessika, Sandra, Bet, Hanna, Marie och självklart Emmie! Det blev en massa snack, och lite skvaller (som det alltid blir). Vid halv 12 drog vi ner till soffan och såg Stolthet och Fördom med Colin Firth, jag kan bara säga att många i soffan dreglade när han var i rutan, jag var en av de. Efter de flesta stuckit hem var det bara jag, Jessika, Sandra och Emmie kvar för att sova över. Vi kollade lite mer på tv, men sen stängde vi tvn och snackade. Emmie och Sandra somnade väldigt fort medans jag och Jessika låg uppe ett tag. "Nä, hon var inte ens född" - insider joke. Sandra vaknade lite senare och hängde med i allt skrattandes. Iallafall, orkar inte berätta mer av nattens gång, men det har varit en rolig helg! Tack alla!nykär

Ni minns när Hey There Delilah kom till Sverige, man hörde den gulliga låten som man lätt lärde sig sjunga med i. Den spelades på radio några gånger, och när den väl kom började man bara le? Ja, det sista var iallafall så som jag hade det. Lyssnade dock på den ett tag innan den kom till Sverige... Iallafall: det har hänt igen! Det har kommit en helt underbar låt som man blir kär i och man bara börjar små le när man hör den. Men nu behöver ni inte höra den förrän den kommer till Sverige. Ni kan lyssna på den; här och nu!

1, 2, 3, 4, theres only one thing two do three words four you.RSS 2.0