santa was hereNu har Julafton varit och jag är helnöjd! Jag fick inte tusentals paket, men jag fick några - och wow. Jag älskar de, det blev en väska från åhlens, två muggar och ett glas från Världsbutiken (rättivsemärkta från ecuador), en bok om historian om mänskliga rättigheter, lite anteckningsblock och papperspärmar från amnesty, en bok med noveller för världens barn och ljus från unicef. Märks det vilken typ av familj vi är?  Det känns bra, vi har fått paket, men de är inte för ego-trippade. Jag och Robin köpte från unicef, (exempel 100 doser mässlingsvaccin och trettio hopprep, som åker ner till länder som behöver det). Vilket kändes mycket bra! Har inte mycket mer att säga om min jul. Nu ser jag fram emot nyår!

 


Igår var det annandagen och jag stack med Emmie till Nova Lund för lite mellandagsrea. Dock blev det bara letandes efter nyårsklänningen som vi hittade på ichi. Emmie hittade även en klänning, fast inne i lund.That's all I had to say. Inga djupa meddelande idag, men det kommer nog till nyår.merry xmas sweethearts!


inget vettigt


bild på min fina gran


någon som kan förstå hur julen redan kan vara här? jag menar, kändes som man nyss började trean. Nu har vi bara en termin kvar!! Tiden bara rinner iväg, och jag klagar egentligen inte. Är bara lite överraskad på hur fort tiden går. Julafton om tre dagar och jag har bara brors julklapp kvar. Ska fixa den imorgon. Köper inget till vännerna i år. Det har väl hänt något år men jag tror alla är fattiga för det. haha. får bli att vi gör något tillsammans istället tycker jag. Jag har bestämt att ha något under julen, myskväll eller något. Men ska försöka få föräldrarna borta en kväll först.

Ja, detta var inget vettigt att läsa (eller skriva). Men jag har så otroligt tråkigt just nu, vet inte vad jag ska göra. orkar inte ens göra något. va dystert det låter. jaja, jag får väl läsa lite! breaking dawn, sista boken i twiligth serien. sad. sad. sad.


rudolph the rednosed reindeer, had a very shiny nose! 
skriver av mig

sthlm café
chokladmuffins, det är inte illa det!

finally. frisk! kändes som jag var sjuk i över en månad. även om jag bara missade två dagar i skolan. som det kan bli. nu känner jag mig iallafall bra igen. bara näsan som behöver snytas lite då och då men inget större problem. idag stack jag även ner till rehab och tränade. oh så skönt! det var längesen! har inte tränat på ja, vem vet hur länge. ikväll är det även innebandy träning! =)

vet ni vad som är jobbigt? att inte kunna sova om kvällarna för att man tänker för mycket! ligger alltid vaken i någon timme där tankar åker runt. det är jobbigt. alla idéer om hur det kanske vore annorlunda nu om jag gjort det annorlunda, men sådant kommer man ju alltid på efteråt! kommer det någonsin bli så bra igen? gah, vill inte tänka på det! måste tänka på det som är positivt i livet, varför tänker man alltid på det negativa när det finns så mycket positivt? nevermind. helt enkelt. haha. så ja.

what else? jo. vissa kanske undrar varför jag skriver blogg. är det för att jag vill att folk ska veta alla dessa häftiga saker jag gör i mitt icke normala liv?*ironi* vill jag ha uppmärksamhet? Nej. jag behöver helt enkelt bara skriva av mig. jag älskar att skriva! att trycka på de härliga knapparna på tagentbordet. känn själv. visst är det en härlig känsla? och att några bokstäver tillsammans kan skapa ett ord. en massa ord som kan skapa en mening. och en massa meningar som kan skapa en berättelse. det är häftigt. att skapa meningar utav ord. att skapa en berättelse. att skriva. helt enkelt. jag vet att kanske inte många läser. men jag skriver för min skull. och tycker ni det är kul att läsa blir jag bara glad. det är tillåtet att kommentera också!


och jag måste be om ursäkt för alla punkter jag gör! men jag älskar punkter. kan inte hjälpa det!


same old christmas

nu är jag bara så sjukt trött på att vara sjuk! förkylningen är påväg mot det bättre, men det tar lång tid. suck. halsen brinner fortfarande och ögonen rinner, fast näsan är lite bättre. hoppas jag frisknar tills imorgon. eller någon dag i veckan. men det känns ganska bra nu, i can see the light again.

julen är snart här och mina julkort är skrivna. skrev inte alls lika många som förra året för jag blir bara lite smått ledsen när jag inte får några själv. men bli inte ledsen nu för att jag inte skickat till dig. du är inte bortglömdingen är bortglömd på julen. jag har börjat lyssna på julmusik och jag har kollat igenom jul i kapernaum och mysteriet på greveholm nu när jag varit sjuk. oh minnen. såg de senast när jag var fem respektive åtta år gammal! kan man tänka sig? jag kommer faktiskt i håg lite. de två är iallafall mina favoriter. det kommer jag ihåg :)

lite julgodis har vi också hunnit göra här hemma, jag älskar julgodis!! mina favoriter är när man smälter marabou mjölkchoklad och slänger i russin och rispuffar. sen står de i kylen ett tag. mums mums! världens enklaste och godaste! pröva det!

that's about it for the moment.

merry christmas!
i believe in zero

I believe in zero.
http://ibelieveinzero.org
a dream? a reality? a memory? a future?

jag hade den bästa tiden igår!

tack!

even the best fall down sometime

jag ogillar verkligen när lärare säger "vi tycker ni har börjat slappa mycket. jag tycker ni får skärpa er, det är typ bara 7 månader kvar" sen okej, vissa i klassen är väl ganska slöa (men har de inte varit det sedan vi började?).

Vad tror de om oss? vi har gått i skolan sedan vi var sju år. det är över tio år sedan. självklart är man skoltrött! vi har till och med samma ämnen fortfarande. samhällskunskap, matte, svenska, engelska, blah, blah. vi orkar inte mer för vi har gjort samma sak i elva år. vi behöver en paus. vi längtar så mycket till gymnasiet är över att vi glömmer bort att vi har saker att göra. är det inte förståndligt? alla dessa krav man har på sig själv om att få så många MVG som möjligt. Snart stupar jag. Jag orkar inte en dag till. Och längtar man till jullovet? Inte precis. Har en massa att göra tills dess! STRESS!!!


*suck*när går man över gränsen för att vara beroende?

jag har abstinens besvär, eller något liknanade. Och jag har Nicole att tacka för det. Jag kan inte få Twilight ut ur mitt huvud! Stephenie Meyer skriver på ett helt magiskt sätt. Jag började läsa första boken ett tag innan filmen kom ut, sen såg jag filmen på premiären och hade då kommit mindre än halvvägs igenom boken. Efter filmen läste jag boken tjugofyra timmar om dygnet. Sen köpte jag andra boken, gick runt med den varje dag och läste varje paus jag hade. Ungefär fyra dagar och jag var klar. 200 sidor på en dag. Ja, det var dags för tredje och näst sista boken som jag läste klart imorse när jag vaknade. 500 sidor, tre dagar. På ett ungefär.

Jag har inte köpt sista boken, för jag vet att jag inte kommer sluta läsa den, har nämligen en bokanalys till på söndag som ska vara klar. Det går segt med den. Men ja, allt jag ser - allt jag hör. Allt påminner mig om böckerna.Nicole, du vet säkert vad jag menar.

Måste. Måste. Måste. Vill. Läsa!

Edward, Bella, Jacob. awrgh."Twilight, again. Another ending. No matter how perfect the day is, it always has to end."
- Edward

RSS 2.0