tankarna är för stora

Imorgon är det sista dagen av år 2007. Den allra sista dagen. Det kommer aldrig igen bli år 2007. Nästa gång det blir ett 007 år är om tusen år - då det blir 3007. Wow. Om man tänker efter har år 2007 gått ganska snabbt. Fast det brukar jag alltid tycka när det är slutet på året. Så mycket man hunnit med! Resor, konserter, lugna dagar, snabba dagar - ja, allt. Jag ångrar inget jag gjort detta år, som man säger: "man lär sig av misstag". Några nyårslöften har jag inte heller haft, och kommer inte ha år 2008 iheller, jag bara bryter de förr eller senare ^^

Något jag ser fram emot är att få 2008 att vara bättre än 2007. Tänkte nyss på en sak - nästa år, när jag kanske sitter här och skriver om 2008, då går jag i trean. Har endast en termin kvar. Oj, jag hoppas verkligen mina planer efter gymnasiet går som jag vill. För två månader sedan visste jag inte vad jag ville bli, och det gjorde mig rädd. Nu när jag vet vad jag vill bli (och ska bli) och jag är fortfarande rädd...

 What if nobody likes me?
What if I don't succeed ?
What if I give it all that I've got
and I still don't got what they need?
What if I don't get anywhere at all
will I consider myself a failure will I be that small ?

Exakt så känner jag mig just nu. Text från Plain White T's med låten What If. Det är så frustrerande. Alla saker blir så svåra, så stora.  Ibland vill jag bara vara liten och sitta och leka med barbie.

What if I don't succeed?
I'm gonna keep trying
getting denied just makes me want it more
I'll keep trying and each time push harder than before
I can't live my life always worried about what if
'Cause what if I die tomorrow Then I never even lived

Det är så jag ska tänka, det är så jag ska tänka! Någon måste klara det, varför inte jag?! Men det ska bli jag! Så är det bara.

Peace out,
Emily <3


I believe in Santa Claus!

Nu har klockan slått över till julafton tid. Om exakt ett dygn har årets julafton slutat. Sen är det typ 365 dagar eller något sådant till nästa julafton. Shit, massor kommer att ha hänt tills då. jag undrar vad... iallafall, det är julafton - högtiden med kärlek. Detta är tiden då man ska skänka all kärlek och vara god till alla. Det är vid den här tiden det vore vara fred på jorden, okej, det borde alltid vara fred, men just nu hade varit bäst. Det är nu vi ska tänka på alla barn som inte får julklappar, själva är vi desperata av att få julklappar, spänningen och allt - jag är densamma. Men alla andra, de som inte får julklappar då? De som inte ens har råd med mat? De som förlorar släktningar och vänner varje dag? ... okej, dramatiskt!

triad - tänd ett ljus


Iallafall, det är vid julen man skickar julkort där det står några enkla ord som "God Jul", man blir glad för att personerna skänkt den tid och omtanke det tar över att göra ett litet julkort. Tack för de som skickat julkort till mig.. typ, tack Nicole och brosan!

Senare idag är det julklappar som ska delas ut, jag är så nöjd med årets julklappar. Jag och min bror har köpt tillsammans, det blev liksom... lite dyrt. tur man är två att dela pengarna med. lol. är speciellt nöjd med julklappen jag köpt till min bror - så perfekt! Det bästa med julklappar är inte att få klappar, utan att ge julklappar! Det är lika kul!

do you believe in Santa Claus? I know I do!

Men måste nog lägga mig och sova nu, så jag orkar upp senare idag. har mycket att göra!

och sist, men störst av allt detta. JAG ÖNSKAR DIG EN GOD JUL! 


Connie Talbot, UK's sweetheart

hon är sex år, tror inte mer behövs säga..
framtiden och liknande

så, idag var jag och shoppade julklappar med mamma. Fast det blev knappt några julklappar, bara en till brosan.  Men massa idéer till andra julklappar fick vi, eller jag iaf =)  Jag handlade en bok som jag älskar, det är typ en fakta bok om hur ... ja, lite om mitt förhoppningsvis framtidsyrke. I wont say what it is... it must be a little secret. Iallafall, vi mötte Robin när han hoppade av bussen och sedan gick vi för att leta upp ett café för att fika på. Det var tyvärr fullt över allt, men vi köpte med oss lite saker och stack till Robins rum som var fullt med flyttlåder, han ska snart flytta till en egen lägenhet, 100 meter från var han nuvarande bor. Ska bli kul att han flyttar. Jag bara längtar tills min framtid kommer. Jag undrar hur allt kommer vara om typ tio år. Intressant...


Sett Britneys nya video? jag gillar faktiskt den. Hoppas fortfarande på henne, älskar låten
http://www.youtube.com/watch?v=89oS4SN4mNg

men mina absoluta favoriter är dock Plain White T's <3 Deras 'nya'  musikvideo är till den fantastiska låten Our Time Now!i want jullov!

Shit, jag är riktigt trött alltså! Jag behöver jullov nu! Ett prov kvar, matte på måndag och ett muntligt läxförhör i media om radio på tisdag *suck*. Så, på tisdag är allt klart och gjort. På onsdag är det julavslutning, slutar väl runt tio på morgonen, känns lönt - sitta och lyssna på rektorn prata om att det är treornas sista julavslutning blah blah blah... Jullov kom nu!

I helgen ska man shoppa julklappar och ha en match. Egentligen skulle man vilja se måns i trelleborg på söndag, men ofcourse har man match, som vi säkert kommer förlora. lol. kanske ett mål om vår målvakt spelar på plan igen? Det är ganska ironiskt hur vår målvakt - som för första gången spelar ute på plan som forward är den som gör lagets första mål i en match. haha, Bet är vår hjälte!

Annars är väl allt bra, fick ett underbart sött sms av Bet idag, och jag bara lyste upp. Älskar sådana sms. It makes my day <3  Och visst, julkorten är skickade! =)


julgala

Ja, igår var man på julgalan i skurup. Så, varför var jag där? Nej, det var inte för att Idol-Ola var där.
Jag var där för jag hade inget bättre för mig (eller hade jag?), och ville se den omtalade Linda Bengtzing, som man kan typ allt om. för att en viss tjej, vid närmare bestämt Bet, inte slutar prata om henne. Så varför inte?
Dock såg jag aldrig henne, var sjukt trött och hon skulle inte komma förrän tio. jag hade sjukt ont i ryggen och ja. På cyklen ner till tåget, som jag var tvungen att ta klockan fyra, för att jag var tvungen att köpa biljetter. trodde liksom inte man behövde det, men ja. Kom till Skurup vid halv 5, mötte bet och en massa ola fans. Sen stod vi i kö... när vi kom in sprang bet längst fram. Jag och lina stod en bit längre bak, där stod vi med adam och siri.

Vid halv 7 kom emmie och mona, då gav jag de deras biljetter - hoppas verkligen de hade kul annars känns allt helt onödigt att jag åkte dit. Men men, bara de hade kul så. Cykla ner i regn, sjukt ont i ryggen och så lite annat skräp. fanns det något positivt med detta? JA. Jag fick vara med Bet ^^, - lite iaf. det är sjukt hur snäll hon är alltså. inget klagomål från henne, never! hon har aldrig svikit mig, vad jag kommer ihåg iaf. haha.

pallar inte säga mer.
ha en trevlig dag!

  image1

Denna låt gör mig glad:
 

julklappar

Visst har julkänslan äntligen kommit? Jag sitter hemma och lyssnar på mina jullåtar nu, har klätt min minigran som vackert står i fönstret, vilket även min ljusstake och röda hjärta gör. Mitt fönster är juligt!
Vilken jullåt är din favorit? Min är helt klart Wham med Last Christmas! Helt underbar <3  en riktig klassiker! =)ja, då var det dags att skriva önskelista - jag har bara ett problem, jag kan inte komma på något jag önskar mig! =/ Känns som jag har alla prylar man behöver, kläder är för svårt för mamma att köpa, vilket jag kan förstå. Pengar är ju alltid bra men mormor godtar inte bara pengar, utan måste köpa något annat också. Eftersom jag har fått hål i öronen nu så önskar jag mig självfallet örhängen.. Några filmer eller boxar går mamma inte med på att köpa för jag tittar redan lite mycket på tv (A) så det skippar jag, håller faktiskt med. böcker har jag önskat mig, men har redan typ 4-5 böcker jag inte hunnit läsa så år 2008 kommer antagligen bli ett läsår. hahaha. Tänkte önska mig Second Chance av Jane Green, som är en av mina favorit författare. Har typ 5 böcker med henne nu. Cecelia Ahern har ingen ny bok, hon har typ nyss släppt en i år, har redan boken <3 sjukt bra. Umm, ja... det är typ allt.

Ser dock fram emot att KÖPA julklappar, det är typ mer än halva nöjet till jul! xD

Vad önskar du dig?
RSS 2.0